Witamy w Rise360 Business & Marketing

Opinie

Opinia o Rise360 – DCZS.pl

  • 5 star review  Nie jestem łatwym klientem. Współpracuję z Rise poprzez stały kontakt z Błażejem Katarzyńskim kilkanaście miesięcy. Zakres prac: stworzenie od podstaw mobilnej wersji przestarzałej strony firmowej, modyfikacje tegoż samego "dziwnego" serwisu firmowego, Pogotowie Ratunkowe - Wordpress, burze mózgu, doradztwo interwencyjno - sytuacyjne oraz inspiracje. Ujmujące cechy współpracy: 1. Merytoryczne porady; 2. stała gotowość do pomocy; 3. wzorowe miękkie relacje, 4. konsekwencja w realizacji celu; 5. cierpliwość do "gwoździ" takich jak ja; 6. Najważniejsze - wysoki poziom usług. Polecam!

    thumb Marcin Bacia
    11/03/2016

    5 star review  Polecam ..polecam i jeszcze raz polecam 😉 Współpraca na najwyższym poziomie .

    thumb Katarzyna Kuczek
    10/20/2016

    5 star review  Profesjonalizm, profesjonalizm � i maja duzo cierpliwości .Strona bardzo ładna � .Jestem bardzo zadowolona.

    thumb Beata Zimka
    1/18/2017
  • 5 star review  Współpracuję z wieloma agencjami interaktywnymi, ale to Rise360 wyróżnia się zdecydowanie na tle innych bardzo solidną pracą u podstaw. Strony które wychodzą od chłopaków są bardzo dobrze zoptymalizowane i dostosowane do aktualnych wymogów wyszukiwarek internetowych. Zdecydowanie polecam i rekomenduję.

    thumb Paweł Moczulski
    8/04/2017

    5 star review  Z firmą RISE360 współpracuje w systemie B2B od prawie 2 miesięcy. Zrealizowaliśmy razem kilka projektów. W ich słowniku nie ma słowa "nie", a podejście pełne profesjonalizmu i odpowiedniej wiedzy skłania mnie ku długofalowej współpracy.

    thumb Mateusz Kuchciński
    7/06/2017

    5 star review  Jestem bardzo zadowolona z obsługi pomimo że wszystko załatwiane jest na odległość. Świetnie rozwiązania w przystępnej cenie. Polecam obsługę stron internetowych.

    thumb Magdalena Marędziak
    10/20/2016
  • 5 star review  Jestem bardzo zadowolona. Współpraca przebiegła szybko i sprawnie. Wizytówki i vouchery pierwsza klasa. Serdecznie polecam 🙂

    thumb Ania Artych
    11/04/2016

    5 star review  Tych punktów jest stanowczo za mało aby ocenic fachowość firmy. Z tak szybką reakcją i działaniem nie mialam wczesniej do czynienia. Współpracuję już ponad rok z rise360 i dotąd mnie nie zawiedli w potrzebie. Polecam ja im kiedyś zaufalam w ciemno. Warto było.

    thumb Małgorzata Wojnicz-Sianożęcka
    10/27/2016

    5 star review  Współpraca z panem Błażejem i jego firmą jest wyjątkowa. Ten młody człowiek jest postacią energiczną, otwartą, z głową pełną niebagatelnych pomysłów i przede wszystkim z solidną wizją. Pan Błażej pomógł mi z uruchomieniem dwóch stron internetowych (blogów) i służy wsparciem przy każdej większej bądź mniejszej zmianie. Jego zaangażowanie oraz pomysły są godne uwagi. Usługi Rise360 poleciła mi przyjaciółka i się nie myliła. Dlatego ja z czystym sumieniem i ogromną przyjemnością polecam je innym Internautom. Nie zawiedziecie się i uzyskacie świetnego partnera, który wypromuje Wasz biznes, Wasze marzenia i Waszą osobowość w wirtualnym świecie.

    thumb Dawid Mitura
    10/20/2016
  • 5 star review  Solidny partner.

    thumb Sebastian Wojdyga
    10/20/2016

    5 star review  Z firmą współpracuję hm....2 lub 3 lata. Z każdego projektu jestem w 100% zadowolona, pacjenci gabinetu często wspominają, że poza opiniami dużą uwagę zwraca moja strona internetowa. Dziękuję za dotychczas, pozostaję wierna i równie wiernie polecam dalej!

    thumb Dominika Bilik
    10/24/2016

    5 star review  Zleciliśmy RISE360 stworzenie 3 stron. Współpraca układała się wspaniale i terminowo, polecam wszystkim.

    thumb Edek Koziarzewski
    8/23/2017
  • 5 star review  Pełen profesjonalizm, doractwo i usługi na wysokim poziomie. Cieszę się, że wybrałam RISE360 na pomoc w rozwoju mojej firmy. Polecam

    thumb Klaudia Julkowska
    7/15/2017

    5 star review  Bardzo profesjonalne podejście i ogromne doświadczenie.

    thumb Marcin Tymków
    1/18/2017

    5 star review  długo zwlekałam z napisaniem recenzji. powód jeden - jak napiszę prawdę, to klienci będą walić do tej firmy drzwiami i oknami i my się nie dopchamy w tym tłumie 🙂 no, ale mówią że tym co dobre trzeba się dzielić, więc się dzielę. rzadko kiedy w czasach obecnych można spotkać ludzi, którzy będą zarabiać z tobą a nie na tobie. Rise360 jest dobrym przykładem firmy z zasadami. zawsze pomocni, kreatywni, traktują klienta po ludzku i z wielkim szacunkiem, czasem z jajem 🙂 wszystkim którzy szukają konkretnego i porządnego partnera w swoim biznesie, któremu zależy na rozwoju klienta, serdecznie polecam.

    thumb Nadia Poliszczuk
    10/22/2016
  • “Z Rise360 współpracuję od 2 lat i nie zamieniłabym na nikogo innego – w każdej chwili mam pomoc, jeśli jest mi potrzebna. Strona internetowa jest moją wizytówką – dzięki że jesteście, polecam nieustająco!”

    Dominika Bilik – Podologicznygabinet.pl

  • Nie jestem łatwym klientem. Współpracuję z Rise poprzez stały kontakt z Błażejem Katarzyńskim kilkanaście miesięcy. Zakres prac: stworzenie od podstaw mobilnej wersji przestarzałej strony firmowej, modyfikacje tegoż samego “dziwnego” serwisu firmowego, Pogotowie Ratunkowe – WordPress, burze mózgu, doradztwo interwencyjno – sytuacyjne oraz inspiracje.

    Ujmujące cechy współpracy:
    1. Merytoryczne porady;
    2. stała gotowość do pomocy;
    3. wzorowe miękkie relacje,
    4. konsekwencja w realizacji celu;
    5. cierpliwość do “gwoździ” takich jak ja;
    6. Najważniejsze – wysoki poziom usług.

    Polecam!

    Marcin Bacia Właściciel firmy fizjoporadnia.pl, Warszawa

  • “Błażej z Rise360 skutecznie rozwiązał mój problem! Dzięki stronie w tym roku moja firma wygenerowała bardzo duże zyski. W końcu uwierzyłem, że reklama w internecie jest dobrą inwestycją. Już nie muszę się bać o klientów.”

    Andrzej Pajko, Właściciel zakładu kamieniarskiego PHU GRANIT z Wielkopolski

  • Jestem bardzo zadowolona z obsługi pomimo że wszystko załatwiane jest na odległość. Świetnie rozwiązania w przystępnej cenie. Polecam obsługę stron internetowych.

    Magdalena Marędziak Właścicielka firmy Twojkosmetolog.com, Gliwice

  • Tych punktów jest stanowczo za mało aby ocenic fachowość firmy. Z tak szybką reakcją i działaniem nie mialam wczesniej do czynienia. Współpracuję już ponad rok z Rise360 i dotąd mnie nie zawiedli w potrzebie. Polecam ja im kiedyś zaufalam w ciemno. Warto było.

    Małgorzata Wojnicz-Sianożęcka Właścicielka firmy Gabinetwojnicz.pl, Nowy Dwór Mazowiecki

  • Jestem bardzo zadowolona. Współpraca przebiegła szybko i sprawnie. Wizytówki, vouchery oraz logo pierwsza klasa. Serdecznie polecam 🙂

    Anna Artych Właściciel firmy PODO-LOG, Siedlce

  • “To szkolenie było strzałem w dziesiątkę! Wiedza, którą mi przekazywano jest bardzo fachowa, a część praktyczna szkolenia najbardziej rozwija umiejętności sprzedaży i kontaktu z klientem. Teraz jestem w stanie sprzedać każdy produkt. Polecam! :)”

    Ewa Prusek – Podolog z Coramed