Witamy w Rise360 Business & Marketing

Opinie

Jak zwiększyliśmy zyski nawet o 80% w 6 miesięcy?

Zobacz jakie wyniki wygenerowali nasi Klienci w ostatnich 2 latach. Sprawdź czy jest to dla Ciebie.

Klient: DCZS.pl

Klient: Ortogenic.pl

  • 5 star review  Współpracuję z wieloma agencjami interaktywnymi, ale to Rise360 wyróżnia się zdecydowanie na tle innych bardzo solidną pracą u podstaw. Strony które wychodzą od chłopaków są bardzo dobrze zoptymalizowane i dostosowane do aktualnych wymogów wyszukiwarek internetowych. Zdecydowanie polecam i rekomenduję.

    thumb Paweł Moczulski
    8/04/2017

    5 star review  Nie jestem łatwym klientem. Współpracuję z Rise poprzez stały kontakt z Błażejem Katarzyńskim kilkanaście miesięcy. Zakres prac: stworzenie od podstaw mobilnej wersji przestarzałej strony firmowej, modyfikacje tegoż samego "dziwnego" serwisu firmowego, Pogotowie Ratunkowe - Wordpress, burze mózgu, doradztwo interwencyjno - sytuacyjne oraz inspiracje. Ujmujące cechy współpracy: 1. Merytoryczne porady; 2. stała gotowość do pomocy; 3. wzorowe miękkie relacje, 4. konsekwencja w realizacji celu; 5. cierpliwość do "gwoździ" takich jak ja; 6. Najważniejsze - wysoki poziom usług. Polecam!

    thumb Marcin Bacia
    11/03/2016

    5 star review  Bardzo profesjonalne podejście i ogromne doświadczenie.

    thumb Marcin Tymków
    1/18/2017
  • 5 star review  Z firmą RISE360 współpracuje w systemie B2B od prawie 2 miesięcy. Zrealizowaliśmy razem kilka projektów. W ich słowniku nie ma słowa "nie", a podejście pełne profesjonalizmu i odpowiedniej wiedzy skłania mnie ku długofalowej współpracy.

    thumb Mateusz Kuchciński
    7/06/2017

    5 star review  Jestem bardzo zadowolona z obsługi pomimo że wszystko załatwiane jest na odległość. Świetnie rozwiązania w przystępnej cenie. Polecam obsługę stron internetowych.

    thumb Magdalena Marędziak
    10/20/2016

    5 star review  Profesjonalizm, profesjonalizm � i maja duzo cierpliwości .Strona bardzo ładna � .Jestem bardzo zadowolona.

    thumb Beata Zimka
    1/18/2017
  • 5 star review  długo zwlekałam z napisaniem recenzji. powód jeden - jak napiszę prawdę, to klienci będą walić do tej firmy drzwiami i oknami i my się nie dopchamy w tym tłumie 🙂 no, ale mówią że tym co dobre trzeba się dzielić, więc się dzielę. rzadko kiedy w czasach obecnych można spotkać ludzi, którzy będą zarabiać z tobą a nie na tobie. Rise360 jest dobrym przykładem firmy z zasadami. zawsze pomocni, kreatywni, traktują klienta po ludzku i z wielkim szacunkiem, czasem z jajem 🙂 wszystkim którzy szukają konkretnego i porządnego partnera w swoim biznesie, któremu zależy na rozwoju klienta, serdecznie polecam.

    thumb Nadia Poliszczuk
    10/22/2016

    5 star review  Zleciliśmy RISE360 stworzenie 3 stron. Współpraca układała się wspaniale i terminowo, polecam wszystkim.

    thumb Edek Koziarzewski
    8/23/2017

    5 star review  Jestem bardzo zadowolona. Współpraca przebiegła szybko i sprawnie. Wizytówki i vouchery pierwsza klasa. Serdecznie polecam 🙂

    thumb Ania Artych
    11/04/2016
  • 5 star review  Solidny partner.

    thumb Sebastian Wojdyga
    10/20/2016

    5 star review  Współpraca z panem Błażejem i jego firmą jest wyjątkowa. Ten młody człowiek jest postacią energiczną, otwartą, z głową pełną niebagatelnych pomysłów i przede wszystkim z solidną wizją. Pan Błażej pomógł mi z uruchomieniem dwóch stron internetowych (blogów) i służy wsparciem przy każdej większej bądź mniejszej zmianie. Jego zaangażowanie oraz pomysły są godne uwagi. Usługi Rise360 poleciła mi przyjaciółka i się nie myliła. Dlatego ja z czystym sumieniem i ogromną przyjemnością polecam je innym Internautom. Nie zawiedziecie się i uzyskacie świetnego partnera, który wypromuje Wasz biznes, Wasze marzenia i Waszą osobowość w wirtualnym świecie.

    thumb Dawid Mitura
    10/20/2016

    5 star review  Pełen profesjonalizm, doractwo i usługi na wysokim poziomie. Cieszę się, że wybrałam RISE360 na pomoc w rozwoju mojej firmy. Polecam

    thumb Klaudia Julkowska
    7/15/2017
  • 5 star review  Z firmą współpracuję hm....2 lub 3 lata. Z każdego projektu jestem w 100% zadowolona, pacjenci gabinetu często wspominają, że poza opiniami dużą uwagę zwraca moja strona internetowa. Dziękuję za dotychczas, pozostaję wierna i równie wiernie polecam dalej!

    thumb Dominika Bilik
    10/24/2016

    5 star review  Polecam ..polecam i jeszcze raz polecam 😉 Współpraca na najwyższym poziomie .

    thumb Katarzyna Kuczek
    10/20/2016

    5 star review  Tych punktów jest stanowczo za mało aby ocenic fachowość firmy. Z tak szybką reakcją i działaniem nie mialam wczesniej do czynienia. Współpracuję już ponad rok z rise360 i dotąd mnie nie zawiedli w potrzebie. Polecam ja im kiedyś zaufalam w ciemno. Warto było.

    thumb Małgorzata Wojnicz-Sianożęcka
    10/27/2016
Zaczynając współpracę z Rise360 nie miałam nic poza pomysłem. Wszystko się zaczęło od spisania każdej myśli na kartce. Wyzwaniem było stworzenie oryginalnej Marki!
Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Błażej pomógł mi w tworzeniu mojej marki od samego początku. Dzięki niemu powstała moja piękna marka, z której jestem bardzo dumna. Poza wsparciem technicznym, otrzymuje również wsparcie mentalne oraz wiele cennych rad. Nie mogłam sobie wymarzyć lepszego startu!
Dzięki Rise360 powstała moja marka od A-Z. Teraz zaczynamy marketing i sprzedaż. Polecam wszystkim!
Powiedziałbym, ze nie wyobrażam sobie nikogo innego niż Rise360, ponieważ czuje się dopieszczona w każdym aspekcie. Uważam, ze lepiej nie mogłam trafić. Jeżeli szukasz kogoś, kto pomoże Twojej firmie rozwinąć skrzydła, to polecam Błażeja!
Nie mogę się doczekać efektów naszej współpracy.

Dagmara Schulz, Lush Beauty

Dagmara Schulz

Przejście z franczyzy do własnej marki było nie lada wyzwaniem. Szczególnie przy braku dużego brak know-how’u i ogromna nieudana inwestycja.
Głównym zmartwieniem było własną wiedzę dietetyczną opakować w firmę i rozpocząć sprzedaż na rynku, gdzie działały ogromne już firmy konkurencji z wielkimi budżetami.
Od Rise360 dostałam wszystko, od pomysłu, przez logo stronę, teksty, reklamy, kampanie reklamowe. Mogłabym wymieniać cały dzień 🙂 Bez obecności w internecie nie mogłabym sprzedawać. Bez pozycjonowania nikt by mnie nie znalazł. Bez wsparcia biznesowego ciężko było by ogarnąć budżet i działania marketingowe.
Teraz Wasze usługi pomagają mi się rozwijać wg planu;) Podsumowując nowa firma na rynku stała się liczącym graczem w kilku miastach i stale rośnie, a współpraca jest tak owocna, że musiałam kupić osobny dysk twardy na wspólne projekty.
Nie ma co tracić czasu, jak jest szansa zrobić coś dobrze.
Działamy razem od 2 lat. Dziękujemy 🙂

Daria Ciesielska, Dietykieta

Daria Ciesielska

skuteczny marketing opinia
skuteczny marketing

Polecam konsultacje u Błażeja Katarzyńskiego w zakresie marketingu internetowego. Wskazówki, których udzielił spowodowały wzrost liczby konwersji z Google AdWords z około 120 w maju do 439 w lipcu. Oczywiście budżet miesięczny się nie zmienił, czyli w tej samej kwocie wygenerowaliśmy dodatkowych 319 konwersji. Wszystkie tematy tłumaczy bardzo cierpliwie i pokazuje na konkretnych przykładach, co jest niewątpliwym plusem.

Dariusz Ch., Warszawa